Mudah Sebenarnya Membina Rumah Dengan Pinjaman Kerajaan ( LPPSA )

Sebenarnya semakin mudah untuk anda memiliki sebuah kediaman impian jika anda merupakan seorang kakitangan KERAJAAN, kerana anda boleh memohon pinjaman perumahan daripada Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam atau juga popular di kenali LPPSA. Jika di bandingkan dengan pinjaman lain, antara kelebihan Pinjaman Perumahan Kerajaan ( LPPSA ) ialah :- 1. PEMBIAYAAN SEHINGGA 100% Jumlah pembiayaan […]

Bina Rumah Design Moden

Bina rumah design moden memang impian semua, nazrihomes pilihan yang tidak mengecewakan untuk anda dalam merealisasikan impian rumah idaman. BETUL KE NAZRIHOMES BOLEH BINAKAN RUMAH DESIGN MODEN UNTUK ANDA ? Ya, kami ada pelbagai design impian untuk anda, segera hubungi kami http://www.facebook.com/nazrihomes

Tips Panduan Untuk Bina Rumah Atas Tanah Sendiri

Sebagai asas atau pengetahuan terhadap diri anda,  anda harus memahami serba sedikit tentang proses membinaan rumah diatas tanah sendiri. Boleh dikatakan 80% rakyat Malaysia tidak tahu prosesnya. Kebanyakan mereka hanya menyerahkan 100% kepada kontraktor dan peguam untuk menguruskan pembinaan rumah. Hari ini, terdapat pelbagai skim atau pakej pembinaan rumah yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat pembinaan dengan […]

RUMAH 2 TINGKAT MODEN

Design rumah 2 tingkat bersaiz anggaran 2800 kaki per segi 5 bilik dan 4 bilik air, hubungi kami untuk pakej binaan istimewa.

#10 TIPS Paling simple untuk menjadi Orang Kaya

Nak merasa jadi orang KAYA ? boleh je try dan amalkan tips simple kat bawah ni . 1- Lepas makan kat restoren / gerai makan, tinggalkan sahaja duit baki serionggiot /dua tu sebagai tips kepada mereka yang serve kita, tak luak pun duit kat dalam poker, jutawan pun belum tentu boleh buat. 2. Time isi […]